5. DAN KAMPA NK JARUNA

06.07.2018
- i prvi tjedan kampa došao je kraju. Vesela dječja lica najbolje govore o tome koliko je bio uspješan. Jedan dio djece odlazi na more, ali većina nastavlja sa nama i u drugome tjednu što dovoljno govori samo po sebi. Od ponedjeljka kreću novi izazovi, uzbuđenja i zabava u našemu kampu.

Petak je bio dan za završni turnir u kojemu su svi imali podjednaku šansu da budu zlatni. Na našemu kampu nema poraženih jer samim sudjelovanjem svi smo pobjednici. Pa evo završnih rezultata sportskih aktivnosti:
- gađanje obručima 1.mjesto Lukas Posavec.. 2. mjesto Gašpar Karlić.. 3. mjesto Svi ostali
- koš 1. mjesto Matija Prgeša.. 2. mjesto Vincent Lukas Filko .. 3. mjesto Svi ostali
- gol 1. mjesto Ante Morović.. 2. mjesto Lukas Posavec.. 3. mjesto Svi ostali
- teniska loptica 1. mjesto Lukas Posavec.. 2. mjesto Arijan Mahmić .. 3. mjesto Svi ostali
- nogokuglanje 1.mjesto Arijan Mahmić.. 2.mjesto Laura Krizmanić.. 3. mjesto Svi ostali

Nogometni turniri su bili sa velikim brojem neriješenih rezultata pa je zbilja teško odrediti pobjednika. Zlatna medalja svima.
I da ne zaboravimo. Ovakvi kampovi su korisni i za sklapanje novih prijateljstava pa je bilo lijepo na kraju vidjeti iskreno pozdravljanje sa onima koji kreću na praznike na more ili djedama i bakama. Istaknimo još da je vidljivo da smo im i mi treneri poprilično dragi, ali naš već sada kadetski igrač Ivor Bašić je bez konkurencije. On im je ušao pod kožu i od njega se ne odvajaju i svi ga hoće u svoju momčad haha.

Veselimo se sljedećem tjednu i velikom broju iznenađenja.
Tags :
Izdvojeno
21.05.2022

Luka Spudić o utakmici protiv Rudeša i o zadnje dvije utakmice ove sezone: “Cilj je ispunjen. Ostali smo u drugoj ligi što je veliki uspjeh za klu...Opširnije

12.05.2022

Pomoćni trener Tomislav Žitković o utakmici protiv Varaždina i o nadolazećoj utakmici protiv Rudeša: “Nakon niza od dobrih utakmica bez poraza i ...Opširnije

25.04.2022

Počeli su upisi za djevojčice i dječake 2016. godište! Javite se i vidimo se na NK Jarunu!...Opširnije