Samo jednu želju imam

29.04.2018
Seniori
NK JARUN-NK GAJ MAČE 4:1(Tadić-2,Benić,Konjević)
-još jedan korak bliže cilju. Iako mora se priznati da nije bilo lako. Prvu svoju šansu gosti odmah pretvaraju u pogodak. Čavala centrira,Kresonja glavom za 0:1. Na sreću i mi svoju prvu šansu spremamo u mrežu. Centaršut sa lijeve strane, Sudec malo kasni,ali dolazi do lopte,centaršut sa desne strane i Benić nogom za poravnanje. Matej Martinko prodire po desnoj strani, povratna, bolje rješenje paralelna za Tadića tako da ništa iz ove akcije. Nekad nije loše da se suigrač naljuti na suigrača kao Tadić na Martinka.Vrlo brzo dobili smo i odgovor zašto. Prije toga igrač Mača se spetljao pred Miklecom u sjajnoj prilici, a na centaršut Pavletića, Tadić glavom nije bio precizan. I kada su svi očekivali kraj poluvremena Zefkić odigrava dubinsku loptu za Mateja Martinka koji pokazuje Tadiću da brzo uči. Paralelna za Tadića i vodimo 2:1. Munjevita, brza i precizna akcija koja nam skida utege sa nogu za drugo poluvrijeme.

Ovo samo Dario može. Početak drugog poluvremena, neopasan aut za nas koji Sudec pretvara u asistenciju za pogodak. Prodor po desnoj strani, centaršut,Tadić opet na pravome mjestu, ali ovoga puta glavom(3:1). Ljudi moji pa naš niti jedan pogodak nije slučajan. Ima i glavu i rep, svaki iz akcije za uđžbenike. Bude li jednoga dana u škole uveden predmet nogomet to će izgledati ovako: uđžbenik za 8.razred osnovne škole, predmet NOGOMET, strana 65., KAKO ZABITI POGODAK IZ LIJEPE AKCIJE ?, a ispod odgovor: "Ostavite knjigu jer iz nje nećete ništa naučiti, praksa je najvažnija i zato dođite na STADION NK JARUNA".

Slobodnjak za Gaj, Miklec brani, odbijanac njihov igrač sprema u mrežu, ali na našu sreću iz opsajda. Opet Sudec centrira, Tadić glavom vanjski dio mreže.Spašavali su se gosti na sve moguće načine od četvrtog pogotka. U jednoj akciji čak tri udarca prema vratima, dva puta Bogović i jednom Antonio Martinko, ali bacanjem na glavu golmana i igrača Gaja,spašavaju svoju mrežu. Ali već u sljedećoj akciji to im nije uspjelo. Merlin glavom za Benića, koji na tanjuru poslužuje Konjevića i lopta je u golmanovom desnom kutu(4:1). Još jedna sjajna akcija i naša zaslužena pobjeda. Gostima treba odati priznanje na dobroj igri bez obzira na visok poraz.

Nema vremena za predah jer već u utorak nas čeka nova teška utakmica u Karlovcu. Neradni dan, praznik rada, praznik dobrog nogometa i svi naši navijači znaju da svi putevi vode u Karlovac. S obzirom da su Karlovac i Ponikve odigrali 3:3, stigli smo Ponikve tako da će i borba za prvaka biti neizvjesna do zadnjega kola, jer kako kaže ona naša "SAMO JEDNU ŽELJU IMAM MOJ ŽIVOTE LUDI DA MI JARUN U 3.HNL UĐE(i prvak bude) PA DA JA POLUDIM"!!!
Tags :
Izdvojeno
21.05.2022

Luka Spudić o utakmici protiv Rudeša i o zadnje dvije utakmice ove sezone: “Cilj je ispunjen. Ostali smo u drugoj ligi što je veliki uspjeh za klu...Opširnije

12.05.2022

Pomoćni trener Tomislav Žitković o utakmici protiv Varaždina i o nadolazećoj utakmici protiv Rudeša: “Nakon niza od dobrih utakmica bez poraza i ...Opširnije

25.04.2022

Počeli su upisi za djevojčice i dječake 2016. godište! Javite se i vidimo se na NK Jarunu!...Opširnije