NK JARUN - GNK DINAMO ZAGREB 3:1

06.09.2021
Trener Leko nakon utakmice sa GNK Dinamo Zagreb :
"Zahvalio bih GNK Dinamu na čelu s trenerom Damirom Krznarom i kapetanom Ademijem na dolasku za jubilarnih 100 godina NK Jaruna. Mislim da nismo mogli poželjeti boljeg gosta i da su gledatelji mogli uživati u dobroj i dinamičnoj utakmici. Vidjeli su četiri lijepa pogotka, te na kraju našu pobjedu koja nam je sigurno draga. Na nama u stožeru je da ekipu sad nakon ovog slavljeničkog tjedna pripremimo za subotu kada nam dolaze gosti iz Vinkovaca.. Još jednom hvala i svima iz kluba na odličnoj organizaciji i trudu, a igrači će to vraćati igrama i zalaganjem na terenu.”

NK Jarun vs GNK Dinamo 3:1
35’ 1:0 Lovro Dobrić
38’ 2:0 Lovro Dobrić
50’ 2:1 Komnen Andrić
74’ 3:1 Marko Brkić

SASTAVI EKIPA:
NK JARUN: Luka Spudić (v), Tin Karamatić, Filip Dujmović, Igor Jugović (kap), Aboubacar Bamba Diarrassouba, Ivan Čeliković, Robert Radić, Arijan Ačkar, Lovro Dobrić, Ivan Bošnjak, Gabrijel Groznica. Još su igrali: Bruno Bermanec (v), Kristijan Blaževski, David Večerić, Matej Kelava, Kim Chanwoo, Borna Proleta, Antonio Kćira, Matej Adžić, Marko Brkić, Park Junsung, Nikola Šiško.
Trener: Jerko Leko

GNK DINAMO: Danijel Zagorac (v), Danijel Štefulj, Arijan Ademi (kap), Komnen Andrić, Marko Tolić, Francois Moubandje, Marko Bulat, Denis Gyamfi, Emir Dilaver, Dario Špikić, Jakov - Anton Vasilj. Još su igrali: Dinko Horkaš (v), Hyum - Woo Kim, Matej Mamić, Marin Leovac, Josip Mišić, Toma Palić, Ivan Šaranić, Ivica Vidović, Ivija Svržnjak, Ilya Chernyak, Maro Katinić.
Trener: Damir Krznar
Izdvojeno
21.05.2022

Luka Spudić o utakmici protiv Rudeša i o zadnje dvije utakmice ove sezone: “Cilj je ispunjen. Ostali smo u drugoj ligi što je veliki uspjeh za klu...Opširnije

12.05.2022

Pomoćni trener Tomislav Žitković o utakmici protiv Varaždina i o nadolazećoj utakmici protiv Rudeša: “Nakon niza od dobrih utakmica bez poraza i ...Opširnije

25.04.2022

Počeli su upisi za djevojčice i dječake 2016. godište! Javite se i vidimo se na NK Jarunu!...Opširnije