NAJBOLJA PREDSTAVA DRUGOG DIJELA SEZONE

12.05.2019
JARUN- PONIKVE 4:0 (Tadić-2, Đžaja, Đurić)
- konačno su nam seniori pokazali svoje pravo lice i u gradskome derbiju u potpunosti nadigrali goste iz Gajnica koji na kraju mogu biti i zadovoljni rezultatom. Od samog početka utakmice ušli smo motivirano, kombinatorno, agresivno i sa puno trke i Ponikve jednostavno nisu imale odgovor na našu takvu igru.
1:0 (Đžaja-11 m)- odličan prodor Šimića, ulazak u 16 m gdje ga ruši obrambeni igrač. Kazneni udarac koji Đžaja pretvara u naše vodstvo.
2:0 (Tadić) - Martinko za Đžaju, Đžaja sjajnom parabolom za Tadića koji prima loptu i pogađa mrežu nemoćnog gostujućeg golmana.
3:0 (Đurić) - Đurić do kraja prati akciju i odbijenu loptu od golmana sprema u mrežu.
4:0 (Tadić)- Hercigonja za Tadića koji svojim drugim pogotkom zaključuje ovu utakmicu.

Sjajna utakmica, veličanstvena atmosfera na tribinama koja je sigurno bila dodatni poticaj našim igračima da odigraju ovakvu utakmicu.
Slijedi u srijedu gostovanje kod Zagorca iz Krapine i na krilima ove utakmice nadajmo se još jednoj odličnoj igri i pozitivnom rezultatu.
Tags :
Izdvojeno
21.05.2022

Luka Spudić o utakmici protiv Rudeša i o zadnje dvije utakmice ove sezone: “Cilj je ispunjen. Ostali smo u drugoj ligi što je veliki uspjeh za klu...Opširnije

12.05.2022

Pomoćni trener Tomislav Žitković o utakmici protiv Varaždina i o nadolazećoj utakmici protiv Rudeša: “Nakon niza od dobrih utakmica bez poraza i ...Opširnije

25.04.2022

Počeli su upisi za djevojčice i dječake 2016. godište! Javite se i vidimo se na NK Jarunu!...Opširnije