NAJBOLJA PREDSTAVA DRUGOG DIJELA SEZONE

12.05.2019
JARUN- PONIKVE 4:0 (Tadić-2, Đžaja, Đurić)
- konačno su nam seniori pokazali svoje pravo lice i u gradskome derbiju u potpunosti nadigrali goste iz Gajnica koji na kraju mogu biti i zadovoljni rezultatom. Od samog početka utakmice ušli smo motivirano, kombinatorno, agresivno i sa puno trke i Ponikve jednostavno nisu imale odgovor na našu takvu igru.
1:0 (Đžaja-11 m)- odličan prodor Šimića, ulazak u 16 m gdje ga ruši obrambeni igrač. Kazneni udarac koji Đžaja pretvara u naše vodstvo.
2:0 (Tadić) - Martinko za Đžaju, Đžaja sjajnom parabolom za Tadića koji prima loptu i pogađa mrežu nemoćnog gostujućeg golmana.
3:0 (Đurić) - Đurić do kraja prati akciju i odbijenu loptu od golmana sprema u mrežu.
4:0 (Tadić)- Hercigonja za Tadića koji svojim drugim pogotkom zaključuje ovu utakmicu.

Sjajna utakmica, veličanstvena atmosfera na tribinama koja je sigurno bila dodatni poticaj našim igračima da odigraju ovakvu utakmicu.
Slijedi u srijedu gostovanje kod Zagorca iz Krapine i na krilima ove utakmice nadajmo se još jednoj odličnoj igri i pozitivnom rezultatu.
Tags :
Izdvojeno
31.01.2023

Medulin cup otvorili smo sa 3:0 pobjedom protiv Kustošije. Strijelac prvog gola bio je Alghoul nakon asistencije Raula. Za 2:0 zamjena uloga, Raul ...Opširnije

30.01.2023

Na zimske pripreme u Medulin kreće 24 igrača : Spudić L. , Savatović, Lukić (golmani ), Valentić, Karamatić, Dajčer, Šarić, Tadić, Marinić, Ačkar, ...Opširnije

24.01.2023

U ponedjeljak 9.1. krenuli smo sa pripremama za drugu polusezonu! Trener Leko i njegov stožer imali su prozivku u 09:30, nakon koje su odraditi pr...Opširnije