NAJBOLJA PREDSTAVA DRUGOG DIJELA SEZONE

12.05.2019
JARUN- PONIKVE 4:0 (Tadić-2, Đžaja, Đurić)
- konačno su nam seniori pokazali svoje pravo lice i u gradskome derbiju u potpunosti nadigrali goste iz Gajnica koji na kraju mogu biti i zadovoljni rezultatom. Od samog početka utakmice ušli smo motivirano, kombinatorno, agresivno i sa puno trke i Ponikve jednostavno nisu imale odgovor na našu takvu igru.
1:0 (Đžaja-11 m)- odličan prodor Šimića, ulazak u 16 m gdje ga ruši obrambeni igrač. Kazneni udarac koji Đžaja pretvara u naše vodstvo.
2:0 (Tadić) - Martinko za Đžaju, Đžaja sjajnom parabolom za Tadića koji prima loptu i pogađa mrežu nemoćnog gostujućeg golmana.
3:0 (Đurić) - Đurić do kraja prati akciju i odbijenu loptu od golmana sprema u mrežu.
4:0 (Tadić)- Hercigonja za Tadića koji svojim drugim pogotkom zaključuje ovu utakmicu.

Sjajna utakmica, veličanstvena atmosfera na tribinama koja je sigurno bila dodatni poticaj našim igračima da odigraju ovakvu utakmicu.
Slijedi u srijedu gostovanje kod Zagorca iz Krapine i na krilima ove utakmice nadajmo se još jednoj odličnoj igri i pozitivnom rezultatu.
Tags :
Izdvojeno
19.05.2019

JARUN- JADRAN (P) 3:1 (Tadić-2, Hercigonja) ZAGOREC- JARUN 2:2 (Puntarić, Tadić) - sve bolja forma seniora, serija od tri utakmice bez poraza. N...Opširnije

12.05.2019

JARUN- PONIKVE 4:0 (Tadić-2, Đžaja, Đurić) - konačno su nam seniori pokazali svoje pravo lice i u gradskome derbiju u potpunosti nadigrali goste i...Opširnije

20.04.2019

Sretan Uskrs svim svojim članovima, navijačima i njihovim obiteljima želi NK JARUN....Opširnije